BVL 5500 – Naftos perdirbimo pramonė

„BVL 5500“ sudaro kruopščiai parinktas natūralių mikroorganizmų mišinys, specialiai pritaikytas efektyviai skaidyt i angliavandenilius. Tai apima alifatinius, aromatinius ir polinius junginius.

Prekė nesandėliuojama, produktas ruošiamas tik priėmus užsakymą, todėl prekės pristatymas gali užtrukti iki 2 sav.

Kaina: 68 €/kg

Aprašymas

Naftos perdirbimo gamyklose ir naftos chemijos gamyklose susidaro nuotekos, kuriose yra sudėtingas junginių mišinys. Junginiai gali būti nuo lakiųjų alifatinių ir aromatinių medžiagų iki sunkiųjų dervų ir vaškų. Kadangi yra toks struktūriškai sudėtingas angliavandenilių asortimentas, gali būti sunku rasti veiksmingą priemonę, kad būtų galima apdoroti tokias nuotekas. Todėl svarbu pasirinkti produktą, pasižymintį įvairiausiomis atmainų ir skaidymo savybėmis. Puikus tokio bioprodukto pasirinkimas yra „BVL 5500“.

„BVL 5500“ sudaro kruopščiai parinktas natūralių mikroorganizmų mišinys, specialiai pritaikytas efektyviai skaidyt i angliavandenilius. Tai apima alifatinius, aromatinius ir polinius junginius. Kompozicijai parinktos padermės gali gaminti visą fermentų spektrą, reikalingą veiksmingai skaidyti sudėtines chemines medžiagas, randamas naftos perdirbimo gamyklų nuotekose. Šios padermės greitai auga, kad galėtų greitai pradėti dominavimą biologinėje populiacijoje.

Produkte yra daugybė padermių, galinčių sukurti gerą nuotekų struktūrą. Produkte yra štamų, galinčių sukurti gerą nuotekų struktūrą, kuri gerai nusistovi ir sukuria skaidrią galutinę nuoteką.Kadangi didžioji dalis angliavandenilių nuotekose netirpsta arba jų tirpumas vandenyje yra ribotas, jų skilimo esmė yra biologiškai aktyviųjų paviršiaus medžiagų gamyba. Šie biologiškai aktyvūs tirpikliai padeda tirpinti angliavandenilius, kad mikroorganizmai galėtų juos veiksmingai skaidyti. „BVL 5500“ štamai yra labai veiksmingi bioįveikliųjų medžiagų gamintojai. Tai yra pagrindinis produkto naudojimo pranašumas, nes skilimo greitį kontroliuoja tai, kaip greitai angliavandeniliai gali būti tirpūs.

Produkto štamai veikia harmoningai su esama biomase ir padidina bendrą jos efektyvumą, kad kuo greičiau būtų atkurtos nuotekų valymo sistemos savybės.

BVL 5500 pritaikymas:

  • Aktyvuoto dumblo sistemose;
  • Aeruojamose lagūnose;
  • Nuosekliuosiose paketiniuose reaktoriuose;
  • Oksidacijos grioviuose;
  • Biobokštuose.

Naudojimo instrukcija

Produktas yra sauso pavidalo, todėl svarbu, kad prieš naudojimą bakterijos būtų rehidratuotos. Tai atliekama įpilant reikiamą produkto kiekį į drungną (~ 30 °C) vandenį. 1 dalį produkto užpilkite 10 dalių vandens, gerai išmaišykite ir prieš panaudojimą leiskite nusistovėti 1 valandą. Paruoštą produktą naudoti prieš valymo įrenginio aeracijos skyrių, pvz. tiesiai į kanalizaciją, siurblio duobę ar grįžtančio dumblo liniją.

Kadangi kiekviena atvejis yra skirtingas ir turi skirtingas savybes, prieš priimant sprendimą dėl dozavimo programos svarbu viską tinkamai įvertinti. „Biovalos“ personalas jums padės deramai įvertinti situaciją ir sudaryti tinkamą dozavimo programą.

Produkto sauga

Visi „BVL 5500“ mikroorganizmai buvo išskirti iš natūraliai. Jie jokiu būdu nebuvo genetiškai modifikuoti. Šios mikrobų padermės yra klasifikuojamos kaip nekenksmingos žmonėms, gyvūnams ir augalams. Produktas yra nepriklausomai tikrinamas, siekiant įsitikinti, kad jame nėra salmonelių ir kitų teršalų.

Užklausimas

    Title

    Go to Top